پیراشکی گوشت

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده .............300گرم

پیاز رنده شده ..............1عدد متوسط

قارچ .........................6عددمتوسط

رب گوجه ................2قاشق غذاخوری

خمیر پیراشکی زعفرانی ......ابسته

نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر دارچین ......به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک بشه ولی سرخ نشه بعد گوشتمون رو بهش به همراه ادویه به غیر از نمک اضافه میکنیم و تفت میدیم با 3قاشق اب در ظرفو میزاریم تا 5دقیقه با حرارت کم بعد از این مدت در ظرفو برمیداریم ورب رو بهش اضافه میکنیم رب رو با مواد تفتی میدیم تا خامیش گرفته شه

بریم سراغ قارچمون  قارچ رو بعد شستن خورد میکنیم به هر شکل هندسی که خواستین بعد با کره و ابلیمو یه تفتی میدین و به گوشت اضافه میکنین همراه با نمک

الان سس مواد امادس

خمیرپیراشکی رو از قبل بیرون میزاریم تا خمیرش نرم بشه از مواد وسط خمیر میریزیم و تا میکنیم تا شکل یه نیم دایره بشه و با چنگال یا با دست خمیر رو میبندیم و سرخ میکنیم تو روغن داغ

*میتونین از خمیر پیراشکی ساده هم استفاده کنین ولی زعفرانیش خصوصا برا جلو مهمون بهتر سرخ میشه و خیلی خوشرنگه

مقدار قارچ بستگی به خودتون داره کم یا زیادش اصلن میتونین کمپلت حذفش کنین

نوش جان:)))



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : چهار شنبه 29 خرداد 1392 | 13:22 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.